trycksaker

gör trycksaker enkelt

Tryck

Det finns oändliga möjligheter med dina trycksaker, vi finns här för att hjälpa dig förverkliga dem. Genom att kontakta oss har du tagit ett steg för att förenkla dina trycksaker.

Vi har skapat original och hjälpt kunder under lång tid. Det vi skapar är allt från dagliga användningstrycksaker som visitkort, brevpapper & kuvert. Sen har vi koncept för hela företaget med logotyper och tryckprofil. Nedan följer lite exempel på saker som går att beställa.

Visitkort · Inbjudningskort · Bröllop · Prislistor · Storformat · Presentkort · Broshyrer · Flyers · Affischer · Kuvert Brevpapper · Gatupratare · Fasadvepor · Menyer · Rollup · Banderoller

Kontakta gärna Fredrik för beställningar och frågor. Tel. 0522-363 25


helhetskoncept

Genom våra många år som trycksaksleverantörer och klichémakare har vi skaffat oss en stor del underleverantörer som gör fantastiska arbeten inom tryck & reklam. Vi kan därför erbjuda allt från första idén till leverans av det mest originella konstverk ni som kunder vill ha. Eftersom det är för mycket att räkna upp alla möjligheter inom tryck & reklam så är det bättre ni hör av er till oss, så kan vi tillsammans ta fram en lämplig metod för er produkt.

Digitalpress är ett viktigt verktyg för vår verksamhet. Här har vi möjlighet att skapa trycksaker som passar alla av våra kunder. Från stora volymer till små.

storbildsskrivare

Genom vår Epson gör vi affischer som passar som tavlor, gatupratare och reklam i skyltfönstren. Vi gör även Rollups i olika storlekar. Vi ordnar banderoller, fasadvepor & flaggor.